La PAH davant la crisi de la COVID-19

La PAH davant la crisi de la COVID-19

El 2009 la PAH ens vam organitzar per a donar resposta als milers de famílies que a causa de la crisi econòmica no podien continuar pagant la seva quota hipotecària.

Durant aquests anys ja no només assessorem sobre la problemàtica de les hipoteques sinó que també ho fem en lloguers i en ocupacions. Ens hem tornat expertes defensant el dret a l’habitatge, generant recursos gratuits i promovent lleis perquè l’habitatge sigui un dret per a totes. 

El 2020, amb la crisi sanitària de la COVID-19, també donem resposta a totes aquelles famílies que es troben amb dificultats per a continuar pagant el seu habitatge. Així que, d’una banda, si et trobes en aquesta situació, el primer que has de saber és que no estàs sola i pots cercar a teva PAH més propera en aquest enllaç.

Davant les noves mesures del Govern per fer front a la crisi de la COVID-19, hem fet resums, guies i documents útils per a fer-les efectives.

Kit lloguers COVID-19: Guia i documents útils per a fer efectives les mesures

Resum Moratòria hipotecària COVID-19 i Document Útil per a sol·licitar-la al teu banc:

Hem creat un resum sobre l’àmbit d’aplicació, així com els requisits per a acollir-se a la moratòria hipotecària. Consulta-ho aquí.

Descarrega també el document útil per fer-la efectiva davant la teva entitat bancària.

Aturem els desnonaments:

  1. Document per sol·licitar la moratòria de 6 mesos en desnonaments de lloguer i vulnerabilitat per la COVID19.
  2. Document per aturar qualsevol mena de desnonament sense alternativa habitacional.

Recorda! No estas sola en aquests moments durs, no dubtis en contactar amb nosaltres.