Avui hem conegut que Nissan tancarà les seves 3 plantes de producció que té a Catalunya, suposant aquest tancament l’acomiadament d’unes 3.000 persones i afectant de forma indirecta a més de 25.000 treballadores i treballadors.

Les Pahs catalanes volem mostrar tot el nostre suport als treballadors i treballadores de la Nissan que estan fent vaga general per lluitar pels seus drets laborals.

Ens posem a la vostra disposició per lluitar al vostre costat i per acompanyar-vos en qualsevol problemàtica d’habitatge que pugueu tenir, doncs la falta de treball és el principal motiu per tal de no poder accedir a un habitatge.

També farem un donatiu de 250€ a la caixa de resistència dels treballadors i treballadores en vaga, doncs sabem per experiència que la solidaritat és el motor que ens permet avançar en aquesta batalla que ens planteja un sistema que ens vol sense feina, sense casa i sense vida.

Enviem una abraçada gegant a totes les treballadores que veuen el seu futur amb incertesa, tot l’amor, tot el suport i tota la força per seguir lluitant.

I recordeu companyes, que en la calle codo a codo, somos mucho más que dos!